http://Whatyouwant.in

Tax structure in India - Funny but true!!!

| 5715 views 1 vote 0 comments del.icio.us Permalink

We can surely send this to Chidambaram & Dr Manmohan Singh !!

1) Qus. : What are you doing?  
Ans. : Business.
 
Tax : PAY PROFESSIONAL TAX!
 

2) Qus. : What are you doing in Business?
 
Ans. : Selling the Goods.
 
Tax : PAY SALES TAX!!
 

3) Qus. : From where are you getting Goods?
 
Ans. : From other State/Abroad
 
Tax : PAY CENTRAL SALES TAX, CUSTOM DUTY & OCTROI!
 

4) Qus. : What are you getting in Selling Goods?
 
Ans. : Profit.
 
Tax : PAY INCOME TAX!
 

5) Qus. : How do you distribute profit ?
 
Ans : By way of dividend
 
Tax : Pay dividend distribution Tax
 

6) Qus. : Where you Manufacturing the Goods?
 
Ans. : Factory.
 
Tax : PAY EXCISE DUTY!
 

7) Qus. : Do you have Office / Warehouse/ Factory?
 
Ans. : Yes
 
Tax : PAY MUNICIPAL & FIRE TAX!
 

8) Qus. : Do you have Staff?
 
Ans. : Yes
 
Tax : PAY STAFF PROFESSIONAL TAX!
 

9) Qus. : Doing business in Millions?
 
Ans. : Yes
 
Tax : PAY TURNOVER TAX!
 
Ans : No
 
Tax : Then pay Minimum Alternate Tax
 

10) Qus. : Are you taking out over 25,000 Cash from Bank?
 
Ans. : Yes, for Salary.
 
Tax : PAY CASH HANDLING TAX!
 

11) Qus.: Where are you taking your client for Lunch & Dinner?
 
Ans. : Hotel
 
Tax : PAY FOOD & ENTERTAINMENT TAX!
 

12) Qus.: Are you going Out of Station for Business?
 
Ans. : Yes
 
Tax : PAY FRINGE BENEFIT TAX!
 

13) Qus.: Have you taken or given any Service/s?
 
Ans. : Yes
 
Tax : PAY SERVICE TAX!
 

14) Qus.: How come you got such a Big Amount?
 
Ans. : Gift on birthday.
 
Tax : PAY GIFT TAX!
 

15) Qus.: Do you have any Wealth?
 
Ans. : Yes
 
Tax : PAY WEALTH TAX!
 

16) Qus.: To reduce Tension, for entertainment, where are you going?
 
Ans. : Cinema or Resort.
 
Tax : PAY ENTERTAINMENT TAX!
 

17) Qus.: Have you purchased House?
 
Ans. : Yes
 
Tax : PAY STAMP DUTY & REGISTRATION FEE !
 

18) Qus.: How you Travel?
 
Ans. : Bus
 
Tax : PAY SURCHARGE!
 

19) Qus.: Any Additional Tax?
 
Ans. : Yes
 
Tax : PAY EDUCATIONAL, ADDITIONAL EDUCATIONAL & SURCHARGE ON ALL THE CENTRAL GOVT.'s TAX !!!


20) Qus.: Delayed any time Paying Any Tax?
 
Ans. : Yes
 
Tax : PAY INTEREST & PENALTY!
 

21) INDIAN :: can i die now??
 
Ans :: wait we are about to launch the funeral tax!!!

TAX STRUCTURE IN INDIA

Tags
Tax structure India, fun , funny , jokes
Liked it? Share it!
Contact
raj
Posted By : whatyouwant.in
raj_fun
You can also post anything here and share it with your friends? Click here to sign in.


If the information on this page is illegal,adult content,not suitable for all users ,
Click here to Report abuse

 
comments
 Comments
Post a comment(reply).
Name*
Email address (This emailid will be published with your comment.)
URL
 Comment(reply)*
 
 
 
Home     What You want     Site Map    RSS    Tell a friend    Contact Us    About Us    
counter © Whatyouwant.in